söndag 16 augusti 2009

Å R E ! Del 1

Nyss hemkommen efter att ha haft en helt (som Tomas hade sagt) magisk helg i Åre. Denna gång fick vi den stora äran att fälja med Champa och Tomas till deras andra stuga, Synvillan.
C:a en halv timmes promenad tog det att gå genom skogen och över myren till stugan för mig och Champis medans grabbarna tog båten och for över sjön istället. Det är sällan man får uppleva den tysnaden, inte ens en fågel kvittrade... helt magiskt ;)
Champa på myren på väg till stuganDax för lunch på verandan.

Sjön ligger ett stenkast från stugan, till och med jag skulle klara av att kasta så "långt"


Champa bakade och gräddade bröd på stekpannan. Jämtlänsk getost och egenlagad hjortronsylt. LYX!
Det plockades ett par liter blåbär, grabbarna fiskade, dock utan någon större fiskelycka, kaffe avnjöts nere vid stranden och sen var det bara till att bege sig tillbaka till byn för uppiffning inför kvällens kalas.
Tack Champa och Tomas för att vi fick tillbringa dagen uppe i stugan med er, det var så mysigt och det ska jag ta med mig hela den gråa hösten som ligger framför oss! Hoppas vi ses snart igen. We love U! puss


1 kommentar:

Champis sa...

Ja det här var helgernas helg, den kommer vi också att leva på länge. De små öringarna som M o T fick åt vi upp till lunch i dag. Tack för en underbar helg.
Jeanette och Tomas