tisdag 2 december 2008

Snart läggdax....

Sitter hemma och arbetar. "Slutade" redan kl 14.00 idag, har myst runt med tjejerna hela eftermiddagen och vid sju när dom lagt sig satte jag mig vid datorn. Helt perfekt att kunna göra så, verkligen.
Men nu är det snart dax att krypa till kojs, uppstigning kl 05.15 PIIIP! Sover nog kvar hos syster imorgon då jag räknar med en sen kväll imorgon. Men se då blir fredagen ledig och det är super duper! Mallan och Cathis kommer på middag då, så nu planeras det för fulla muggar vad det ska bjudas på, och Mallan, det blir INTE risotto!!! :-)

Kram och gonatt

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja vad trevligt det skall bli. Didrik undrade varför det inte fanns några killar att leka med men så fick han höra att ridtrosan skulle komma och då blev han nöjd. :) Haha! För papporna var ju inte så intressanta, de är ju "gubbar" som inte leker... Klok femåring! Vi längtar. Kram!

Lillis sa...

hej hej! Nu börjar det dra ihop sig med min hemsida:( Den ska vara inlämnad den 19:e och jag har innnnngen aning om hur jag ska gå tillväga....Vi får använda oss av dreamweaver, kan du det programmet? hjäääälp:)

Anonym sa...

Tack för trevligt sällskap och mat, trots att det inte var risotto.... Jag är glad att jag pallrade mig till Er, man blir på gott humör! Barnen är underbara! Skicka gärna lite bilder från "maskeraden" KRam