måndag 1 september 2008

Borta bra men hemma bäst!

Åter hemma igen efter en fantastisk weekend i Åre. Vi är så lyckligt lottade att våra fina vänner Richard och Isabell hade fixat så vi fick bo hotell första natten, tack och bock för det, svärfar var djupt imponerad! På fredag morgon bar det av upp på fjället, en rask promenad på en 1/2 timme, tack och lov för 4-hjulingen så vi slapp bära allt för mycket (jag bar bara kameran)

Sen började Magnus och svärfar att mäta in grunden, tog hela fredagen, avslutade dagen med middag, bastu och tunnbad. Vi somnade som små barn i ena härbret. Tidig väckning och sen börjades resning av väggarna! Tungt så in i baljan men det var inget jämfört med hur tungt det var att lyfta takdelarna!

Tomas och Jeanettes goda vän Mats kom upp och hjälpte till!





När väggarna var resta var kl endast 11! Gick hur fort som helst, tur som var kom Richard upp när det var dax för tak på läggningen, hade inte gått annars.


Avslutade även denna dag med middag, bastu och tunnbad. En skön avslutning på en lång dag. Det är helt sjukt vackert där uppe, gör ont i själen så vackert är det. Fler bilder utlovas!

En avslutande bild på 3 trötta men glada karlar i baljan.


I dag är Astrids första dag på dagis !!! Ska bli mycket spännande.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Provade att ringa men fick inget svar. Ska göra ett nytt försök senare idag. Vad otroligt duktiga ni har varit, ser man av bilderna, och vad himla snällt av er att rycka ut sådär och hjälpa till. Vilka toppenvänner! Kanske kom vi aldrig på tal då våra tummar har en mer central placering... ;-)

Härligt att hinna med att bada bastu och tunna också. Ja det är onekligen vackert där såväl vinter som höst... och alla andra årstider också för den delen.

Vi höres. Kram.

Anonym sa...

Låter som en fab wikända! Bastutunnor är livet! Vi skall skaffa en till landet. Spännande med dagis, hur gick det?
Kramkram!