söndag 14 september 2008

Godmorgon Söndag!

Vem bryr sig om att det är söndag? Ingen här hemma i alla fall, här går vi upp strax efter 6 iaf. *gäsp* Börjar verkligen bli dax att sluta med Astrids lunch vila! Gårdagen vigdes åt arbete i Tyresö, inte så mycket fakturering desto mer organisering och planering inför ISO-certifieringen, shit vad mycket pappersarbete det blir pg a en certifiering, hoppla hoppla, den som har kommit på detta måste ju skratta hela vägen till banken med tanke på vad det kostar att certifiera sig ?!?!

Nåja, medans jag arbetade roade familjen sig med att koka kräftor så ikväll ska här mumsas kräftor *längtar* Morfar stod för kräftkoket och resten intresserade sig mer för det som krälade i backen.






Frågan är vad vi ska hitta på idag då Magnus jobbar hela dagen, skulle vilja styra kosan till Enköping för att se Mallan rida men med två vildjur utan bur känns det som en VÄLDIGT dålig idé :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Trött, men mycket nöjd över ridningen. Inga sensationella betyg, men vad väntar man sig hos "klubben för inbördes beundran" Har en super häst för framtiden i alla fall! Hoppas att du kan komma kolla i veckan....sen ställer jag av moppen ett tag framöver. Kram mallan

Norrby 6 sa...

det är ju huvudsaken att du och Donnis är nöjda! Ingen nyhet att inbördesklubbar regerar men det är dressyr du h¨ller på med vännen! Ska göra allt jag kan för att komma och titta, ringer senare för tider Kram N