måndag 3 november 2008

Barnens Vingvärld

Som småbarns förälder uppskattar men helt plötsligt alla bekvämligheter väldigt mycket, att bara ha 50 meter ner till stranden ifrån altanen är ju guldvärt då det ska släpas med hinkar och spadar, handdukar och vatten. Att det sen också är full aktivitet dag som kväll för barnen gör ju vistelsen ännu lättare! Astrids nya kompisar, Woody Elefant, Lollo Giraff och Bernie Björn är husgudar bland alla barnen här och i miniland där dom bor är det alltid något på gång.


Minidisco på kvällarna och mamma och pappa kan luta sig tillbaka med en drink och bara titta på J Värre har man ju haft det!









Det enda solket i bägaren är att Magnus inte får ut några pengar på sitt kort! :-o Det visar sig nu att på något vis har någon kommit över hans kortnummer och har vid 4 tillfällen tagit ut pengar i SYDAFRIKA!!! Så banken har fryst hans konto nu och spärrat kortet, jättebra att dom kom på det så snabbt men var det tvunget till att hända just nu?!?!?



1 kommentar:

Anonym sa...

Tist! Hoppas att det löser sig ändå! Nu ska jag iväg och packa Joules - och skicka det till kunder! Ni har en liten leverans när ni kommer hem....kan påminna dina Sthlms vänner om att det finns fina barnkläder hemma för julen, och till vuxen också + herr.
Stor kram från Mallan