torsdag 30 oktober 2008

Det blev en dag på stranden






Hela dagen idag har det regnat till och från och i natt small det så jag trodde hotellet skulle lätta från marken! Barnen sov, även och morfar och Micke. Vi andra var liiiite skraja J Badat har vi ändå gjort hela dagen, jag fattar inte att barnen kan ligga i så länge som dom gör, MINST en timme i taget även om det regnar, - det gör inget mamma, man blir ju blöt ändå! Mycket riktigt Astrid.

Solen kom iaf fram på eftermiddagen så vi släpade ner hinkar, spadar och oss själva ner till stranden, byggde sandslott och hoppade i vågorna till tjejernas förtjusning. Nu sitter vi alla på altanen och spelar kort, eller syrran läser tidningen om snökaos i Sverige och jag skriver här, men resten spelar.
Maten är helt fantastisk, Magnus är ju sen länge ”big fan” för thaimat men nu är vi två! Så himla gott, skulle behöva gå en matlagningskurs här nere helt klart.

Näe en till Breezer kanske …
Vi hörs!



1 kommentar:

Anonym sa...

Ser helt lovely ut. Nu riktigt längtar vi till Thailand. Maten är super. När vi var där sist blev vi kompisar med en kock och fick vara med och laga vår egen thaimat. Hur kul som helst. :) Kram!