onsdag 29 oktober 2008

Fy fan vad solen tar här nere . . .

Flygresan gick bra trots att planet blev 3 timmar försenat, först en timme när vi kom upp sen två timmar p g a två personer, som hade både lyckats checka in och gått igenom passkontrollen inte mindre än 2! gånger. Tillslut blev dom stoppade när vi skulle borda på då deras pass inte var giltiga för inresa i Thailand. Jippi och hurra för det då vi fick sitta i planet och vänta medans personal på Arlanda tömde ut allt bagage för att hitta deras och sen packa in allt lite snyggt igen. Fantastiskt roligt när kl är 24.00 och man har två övertrötta tjejer! Dock gick flygresan galant utan nå större sammanbrott J Mellanlandning i Sharia vilket var skönt för där kunde tjejerna rusa runt i en timme, lite lunch på planet och sen sov dom till en och en halv timme innan landning.





Det är ljuvligt varmt här nere och även om det var lite mulet på förmiddagen igår så har vi alla (utom tjejerna) röda näsor och schyssta ränder efter bikinin! Idag regnar det än så länge men det stoppar inte familjen Gustafsson från att bada. Astrid har fått ett par simglasögon och ”dyker” nu för fulla muggar (håller för näsan och går och tittar under vattnet)
Ser att det börjar klarna upp nu, dags att smörja in sig . . .




5 kommentarer:

Anonym sa...

Mys vad härligt det ser ut! :)
Njut av Er underbara vistelse och jag gissar att vi kommer få se en hel del underbara bilder sen. Kram från Öland till Thailand.

Anonym sa...

Shit vad härligt det ser ut! Här hemma varnar de för snö och blixthalka i helgen – kontrast minsann. Passa på att njut!

Kram kram.

Anonym sa...

Stora kramar från familjen Östling/Gustavsson. Vi är sjuuukt avundsjuka!

Norrby 6 sa...

Det är verkligen så sjuuuukt härligt! Ungarna älskar Thailand, no snack bout it! Vi med :-)

Anonym sa...

Låter som om ni längtar hem?! Själv har jag roat mig på en dressyrtävling på SRK.... Jiiiiihhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuu!